Newsec slår ihop drift och förvaltning

Eric Johansson blir chef för svenska Newsecs nya förvaltnings- och driftorganisation.

Newsec Property Asset Management slår ihop verksamheten inom teknisk service och drift med den övriga förvaltningsorganisationen vilket ger bättre möjligheter att investera i digitala lösningar och effektiva system över hela Norden. Samtidigt lämnar Mattias Johansson över stafettpinnen till Eric Johansson, i dag chef för teknisk service och drift.

Newsec Property Asset Management är idag näst störst i Europa, mätt i kvadratmeter under förvaltning, och har ambitionen att växa ytterligare på existerande marknader genom att utveckla effektiva lösningar med en hög servicenivå.

Ökade investeringsmöjligheter
Sammanslagningen av de båda svenska organisationerna medför en likvärdig struktur i Norden och öppnar för nya möjligheter att investera i system och kompetenser.

– Newsec är ett helt annat bolag i dag än för bara tre år sedan och den tillväxtresa vi har sett inom förvaltning är enastående. Det gäller inte minst den svenska verksamheten där Mattias Johansson har varit starkt bidragande. Fokus framöver kommer att ligga på att öka innovationstakten, jobba ännu mer med digitalisering och etablera ett fullt integrerat erbjudande över kompetens- och landsgränser, säger Björn Lindeborg, Head of Newsec Property Asset Management.

– Erics erfarenhet av att leda stora personalintensiva bolag i kombination med hans strategiska tänkande och starka drivkraft inom utveckling och digitalisering kommer att ta bolaget till en ny nivå. Samtidigt är det tråkigt att ta farväl av en uppskattad ledare och vi önskar Mattias stort lycka till”, säger Björn Lindeborg, Head of Newsec Property Asset Management.

Innovativa tjänster
Eric Johansson har de senaste två åren byggt Technical Services till en modern och serviceorienterad driftorganisation. I sin nya roll kommer han att arbeta med att ytterligare öka effektiviteten i leveranserna i hela förvaltningserbjudandet.

– Fastighetsbranschen befinner sig i en spännande fas och genomgår stora förändringar i ett högt tempo där integrerade och innovativa tjänster är viktiga byggstenar i kunderbjudandet. Newsec har en unik marknadsposition och branschens starkaste erbjudande i ’The Full Property Service House’. Jag ser fram emot att få leda den svenska förvaltningsverksamheten på den inslagna vägen och att ansluta mig till teamet med alla fantastiska medarbetare och kunder, säger Eric Johansson.

Källa: Newsec Property Asset Management

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega