Ny förvaltningschef på Rikshem

Fredrik Edlund, i dag regionchef Mälardalen, har utsetts till förvaltningschef i samband med att Rikshem genomför en omorganisation för att få en effektivare styrning och bättre kunna nyttja skalfördelar och synergieffekter.

Förändringen innebär att företagets regionindelning försvinner och att fastighetscheferna rapporterar direkt till den nya rollen som förvaltningschef

Anna-Karin Eriksson, idag regionchef Norr, går in i en ny roll som chef affärsstrategi förvaltning. Dessutom delas enheten för affärs- och hållbarhetsutveckling upp i två, affärsutveckling och verksamhetsutveckling. Petter Jurdell fortsätter som affärsutvecklingschef. En rekryteringsprocess för rollen som verksamhetsutvecklingschef har inletts.

– Rikshem är ett starkt företag men behöver nyttja de fördelar som kommer med storleken på bolaget på ett smartare sätt. I dag arbetar vi ofta på olika sätt på våra orter och när vi nu förändrar mot mer gemensamma arbetssätt får vi bättre förutsättningar att nå våra mål. Förändringen syftar till att vi ska bli effektivare som organisation: effektivare styrning och kommunikationsvägar, kortare beslutsvägar och mindre administration till förmån för handlingskraft, säger Anette Frumerie, vd för Rikshem.

Den nya organisationen träder i kraft den 1 juni.

Bli den första att kommentera "Ny förvaltningschef på Rikshem"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär