Trianon hyr ut i Multihuset

Trianon har tecknat hyresavtal med ännu ett företag för inflyttning i Multihuset på Limhamn. Denna gång är det Nya Försäkringar Sverige AB som flyttar in sin verksamhet den 1 juni.

Det senaste avtalet gäller uthyrning av kontors- och verksamhetslokaler i Multihuset på Limhamn, denna gång ett femårigt avtal med Nya Försäkringar Sverige AB. Bolaget som är verksamt inom insurtech och försäkringsrådgivning, blir den tredje hyresgästen på kort tid som väljer Multihuset på Limhamn till sitt nya kontor.

– Att ännu en hyresgäst på kort tid tecknar hyresavtal med oss i Multihuset på Limhamn visar att det, pandemin till trots, finns en god efterfrågan även på våra kommersiella lokaler. Det gläder mig att olika branscher, denna gång en försäkringsmäklare, ser de många fördelarna med Multihusets attraktiva läge, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

Multihuset i Limhamn omfattar cirka 19 800 kvadratmeter uthyrningsbar yta, varav cirka hälften består av ett parkeringshus. Multihuset är ett servicenav för de bostäder som finns i området med vårdcentral, barnavårdscentral, livsmedelsbutik, parkering, apotek och förskola. Multihuset består också av ett trettiotal lägenheter samt attraktiva kontor för företag.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega