Förvaltare och ekonomichef till Studentbostäder

Studentbostäder i Sverige (SBS) fortsätter att stärka organisationen. Jonas Hallström rekryteras till rollen som fastighetsförvaltare för region Syd och Kristina Brunell Andersson är ny ekonomi- och administrativ chef.

Jonas Hallström har mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Han kommer närmast från rollen som fastighetsförvaltare på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) och har värdefulla meriter från bland annat Heimstaden och Amasten i roller som områdeschef och fastighetschef.

Som fastighetsförvaltare Syd får Jonas Hallström övergripande ansvar för att utveckla SBS fastighetsbestånd i södra Sverige och stärka den lokala dialogen med hyresgäster. Region Syd innefattar fastighetsbeståndet i Skåne, Blekinge, Småland, Västergötland och Värmland.

Kristina Brunell Andersson rekryteras som ekonomi- och administrativ chef med ansvar för att utveckla SBS ekonomi- och administrativa funktion, med fokus på att bygga upp, digitalisera och skapa en kostnadseffektiv organisation som kan möta upp bolagets framtida behov inom området. Kristina har mer än 25 års erfarenhet inom området ekonomi och administration och kommer närmast från en liknande roll hos fastighetsbolaget Urbano.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega