Bank-ID för studentboende

Stockholms studentbostäder har lanserat en ny digital funktion för sina hyresgäster som gör det möjligt att identifiera sig med Bank-ID vid telefonsamtal.

Med över 8 000 bostäder i sitt bestånd är det dagligen många hyresgäster som kontaktar Stockholms studentbostäder och lösningen med Bank-ID bidrar till en ökad trygghet för studenterna vid behandling av personlig information och en effektivare service.

Funktionen kommer även att tillämpas på Stockholms studentbostäders chattfunktion, vilket skapar fler möjligheter för vilka ärenden som kommer kunna behandlas på webben.

– Det är jätteviktigt att vi hela tiden tar steg framåt. Grunden för vår organisation är att vi är Av studenter, För studenter och Med studenter, därför är det viktigt att vi ligger i framkant i olika digitala lösningar som kan göra det enklare för våra kunder. Det hjälper oss att bedriva en effektiv uthyrning och verksamhet, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

Tidigare har hyresgästernas identitet kontrollerats med kontrollfrågor, något som fortfarande är möjligt för de studenter som inte har något Bank-ID.

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega