Butiker får hålla stängt på Stockholm C

Antalet resenärer på Stockholms Centralstation och Cityterminalen har minskat drastiskt i och med åtgärderna för att minska smittspridningen av Covid-19. För att stötta hyresgäster som har en svår situation har Jernhusen beslutat att butiker, caféer och restauranger får hålla stängt under helgerna om de vill. Beslutet gäller till och med 3 maj.

För att ytterligare underlätta för hyresgästerna på Stockholms Centralstation och Cityterminalen minskas också öppettiderna under vardagarna. Majoriteten av butiker, caféer och restauranger kommer minst vara öppna mellan kl. 11-17, men det kan finnas butiker som väljer att ha öppet längre.

– Vi har full förståelse för hyresgästernas situation när det är betydligt färre personer på stationerna som handlar i butikerna och på restaurangerna. Vi fokuserar nu på så bra lösningar som möjligt för hyresgästerna under tiden som vi tar oss igenom krisen, säger Cecilia Granath, pressansvarig Jernhusen.  När situationen vänder ska centralstationen fortsättningsvis vara en plats med bra service och vi hoppas på resenärernas förståelse för åtgärderna.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega