”Det ska vara lika bra att leva i alla våra områden”

Foto: Sofia Sabel.

… Kicki Björklund, vd på Bostadsbolaget som är ny partner till Förvaltarforum.

Varför blir Bostadsbolaget partner med Förvaltarforum?
– Vi tror mycket på att delta i nätverk. Det är tillsammans med andra vi kan bygga upp kunskap. Våra förvaltare är en viktig del i vår kundnära verksamhet och deras utveckling är då självklart viktig. Förvaltarforum är ett nätverk som arbetar med verksamhetsnära frågor. Ett forum där våra förvaltare kan hämta inspiration och kunskap.

Vad är det mest spännande som händer hos er just nu?
– Vi håller på med en organisationsöversyn med utgångspunkt i kundresan. Vi hoppas att digitalisering ska kunna bidra för att effektivisera verksamheten så att vi kan möta våra kunders önskemål på ett bättre sätt.

Vilka är Bostadsbolagets största utmaningar i dag och inför framtiden?
– Att tillsammans med staden vara med och bidra till en jämlik stad. Det ska vara lika bra att bo och leva i alla våra bostadsområden. Flexibilitet och valfrihet är viktiga nycklar i detta arbete. Vi brukar prata om att det kan ”vara olika och lika bra”.

Vad är det bästa med att vara hyresgäst hos Bostadsbolaget?
– Det är att vi är det personliga bolaget. Vi möter varje hyresgäst individuellt och lyssnar in för att kunna erbjuda den hjälp och den service som efterfrågas.

Och vad är det bästa med att jobba på Bostadsbolaget?
– Det är att vara en del av staden och att arbeta tillsammans med alla fantastiska engagerade medarbetare. Vi har roligt när vi tar oss an alla utmaningar tillsammans.

Hur ser framtidens drömförvaltare ut för dig?
– Det är en person med kompetens inom fastighetsbranschen men viktigast av allt är att man förstår att man arbetar i en servicebransch. Man behöver vara lyhörd och utvecklingsinriktad.

Text: Hans Hellberg
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega