Förening / Nytt från organisationer & föreningar
Partnertext från Fastigo

Fastigos HR-dagar en succé!

Anders Hansen var en av huvudtalarna under Fastighetsbranschens HR-dagar, som i år hade nästan 70 deltagare.

Nästan 70 deltagare deltog under Fastighetsbranschens HR-dagar den 21–22 november, vilket är ett deltagarrekord i det årliga evenemanget HR-dagarnas 11-åriga historia.

Den välbekanta författaren och överläkaren i psykiatri Anders Hansen höll en mycket uppskattad föreläsning om hur man kan bli skärmsmartare för att må bättre både fysiskt och psykiskt.

Med fokus på likabehandling
Temat ”Digitalisering i arbetslivet med fokus på likabehandling” upprätthölls bland annat av talarna Vahid Zohali och Havva Ilhan.

Vahid Zohali kopplade ihop sin historia om att ha kommit till Sverige som ensamkommande flykting till att han i dag är vd för ett av Sveriges största it-tjänstebolag.

Med Havva Ilhan fick vi en inblick i hur Upplands Bros kommun jobbar med fördomsfri digitalisering, bland annat med rekryteringsroboten Tengai.

Verksamhetsnära digitaliseringsprojekt
Två medlemsföretag i Fastigo, HSB Göteborg och Stångåstaden i Linköping, berättade pedagogiskt och intresseväckande om verksamhetsnära digitaliseringsprojekt.

Emma Hård och Jenny Janevik beskrev sin digitala process inom inom anställningsförfarandets faser och Malin Wettre gav nya insikter om vad värderingsstyrd mätning visar och kan bidra med på företaget.

Fredagen avslutade med en intressant juridisk inblick i ”Religion på jobbet – några rättsfall” med Sophie Thörne som till vardags är arbetsrättsjurist på Almega.

Föreläsningar väckte frågor och skapade konstruktiva diskussioner, och inte mist drog vi upp nätverkandet flera nivåer. Med huvudet fullt av intryck och nya kontakter avslutades dagarna med lunch och ambitioner att återkomma med ett nytt deltagarrekord nästa år.

Läs mer om Fastigo här

Bli den första att kommentera "Fastigos HR-dagar en succé!"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega