Vilken bostad passar dig bäst?

Växjöbostäder har tagit fram ett bostadstest för alla som vill veta vilken bostad som de passar bäst i. Testet är en del av en stor kampanj som Växjöbostäder lanserade i våras för att lyfta fram hyresrätten som boendeform.

– Vi har så många fina områden och bostäder med olika lång kötid och olika hyresnivåer. Detta är ett sätt att synliggöra vårt breda bostadsbestånd och den bekväma bostadsform som hyresrätten är, säger Rene Jaramillo, styrelseordförande på Växjöbostäder.

I april lanserade Växjöbostäder kampanjen ”Hurra för hyresrätten” med ambitionen att lyfta alla fördelar med hyresrätten som boendeform.

En del i kampanjen har varit att synliggöra medarbetare, som gör hyresrätten till ett bekvämt boende. I sociala medier har man kunnat se bilder på reparatörerna Jay och Ivan med budskapet ”Kärvar dörrlåset? Inga problem – det fixar Jay och Ivan!”.

En annan del har varit budskap från hyresgäster, som ”Njuta av utelivet. Utan att behöva ta hand om trädgården – underbart!”.

Se fördelarna med hyresrätten
– Vi vill att alla ska se fördelarna med hyresrätten. Det är ett bekvämt och bekymmersfritt boende som passar alla faser i livet, säger Maria Säterdal, vd på Växjöbostäder.

Nu lanserar Växjöbostäder ett boendetest, där personer genom några enkla frågor kan få fram vilka bostäder som passar dem allra bäst.

Växjöbostäder vill med kampanjen nå fram till målgrupper som i dag inte ser hyresrätten som den naturliga boendeformen och vill även få fler att ställa sig i bostadskö, för att få ökade möjligheter att välja bostad.

Rätt boende för livssituation
Maria fortsätter:
– Ambitionen är, utöver att höja hyresrättens status, att få en rörelse på bostadsmarknaden och att alla ska ha det bästa boendet för just den livssituation man är i. Vi har väldigt många olika typer av lägenheter. Det finns stora, små, nybyggda och äldre. De finns mitt i stan eller precis vid en av våra vackra sjöar. Något för alla.

Marknadsföringen av bostadstestet startar 19 november och kommer att synas i flera olika kanaler, med fokus på webb och sociala medier men också lokalt i Växjö.

Till bostadstestet

Källa: Växjöbostäder

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega