Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Newton

Snabbaste vägen till fastighetsekonomi

Newton har tillsammans med fastighetsbranschen tagit fram en ekonomiutbildning som hjälper fastighetsbolag att höja kompetensnivån och ger den enskilde ett karriärlyft.

Förvaltning och utveckling av fastigheters värde är centralt i fastighetsbranschen. Därför kan det tyckas förvånande att det hittills inte har funnits nischade utbildningar inom fastighetsekonomi.

Efterfrågad kompetens av branschen
Med Newtons utbildning Diplomerad Fastighetsekonom – Internat får du en bred kunskapsbas inom fastighetsekonomi och den spetskompetens som efterfrågas av branschen.

Detta då utbildningen är framtagen tillsammans med ledande företag i fastighetsbranschen och skräddarsydd efter dess växande behov.

– Fokus ligger på fastigheters lönsamhet och du får lära dig hur du kan förbättra den på olika sätt, bland annat att hantera fastighetsbeskattning, hur du bedömer marknadsvärdet på fastigheter samt optimerar kassaflöden, berättar Newtons utbildningsrådgivare Terese Karlsson. Med andra ord, sådant som är viktigt ur såväl en förvaltares som en fastighetsägares perspektiv.

Intensivfart på internat
För att alla ska ha möjlighet att delta, oavsett geografiska begränsningar, erbjuder Newton även utbildningen Diplomerad Fastighetsekonom i internatform.

Utbildningen anordnas i lokaler med boende i anslutning till Landvetter Airport Hotel och är indelad i tre block fördelat på tre tillfällen.

Efter tre månader är du färdigutbildad och kan visa upp ett diplom på dina nyvunna kunskaper.

Utmärkt nätverkstillfälle
I det fallet utbildningen Diplomerad Fastighetsekonom är i internatform kommer deltagarna från hela landet.

Det innebär att utbildningen även blir ett utmärkt tillfälle att skapa nya värdefulla kontakter samt utöka sitt nätverk.

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens

Bli den första att kommentera "Snabbaste vägen till fastighetsekonomi"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega