Väla har nöjdaste hyresgästerna – igen

Anna Rosenberg, informations- och eventansvarig, och Joachim Hero, biträdande centrumchef, fick ta emot diplomet för förstaplatsen i Fastighetsbarometern Butik 2019.

Väla Centrum har årets nöjdaste hyresgäster för köpcentrum – igen. Det visar den årliga NKI-undersökningen Fastighetsbarometern Butik som arrangeras av CFI Group, Fastighetsägarna Sverige och HUI Research.

För tolfte året i rad är Väla Centrum i Helsingborgsom ägs av Skandia Fastigheter det köpcentrum som har nöjdast hyresgäster i Fastighetsbarometern Butik.

Väla Centrum har ett Nöjd Kund-index (NKI) på 86. Niklas Blonér, centrumchef på Väla Centrum, förklarar framgången:

– Vi är oerhört stolta och glada över att vinna förstapriset för tolfte året i rad. Vår butikspersonal är det viktigaste vi har och deras nöjdhet betyder mycket för vårt fortsatta arbete. Vårt mål är att ständigt utvecklas och detta bekräftar vår starka tro på värdet av att omsätta idéer till verklighet. Vi satsar verkligen på att göra, att våga prova nytt och att vara kreativa. Tillsammans med våra hyresgäster skapar vi ett levande, inspirerande centrum med kundupplevelsen i fokus.

Det sammanvägda Nöjd Kund-indexet för Fastighetsbarometern Butik minskar marginellt under 2019, där kundnöjdheten sjunker med en enhet till ett betyg på 72 på en 100-gradig skala.

Nedgången beror dock främst på förändringar i deltagande centrum, då NKI för de centrum som deltagit både i år samt föregående år totalt sett är oförändrat.

– I vår analys av vad som driver butikshyresgästernas nöjdhet kan vi se att centrumledningens betydelse för nöjdheten ökar i år. Detta samtidigt som vi ser att kundnöjdhetens påverkan på hyresgästernas lojalitet har ökat, vilket innebär att centrumledningens kundorientering och tillgänglighet får en än mer avgörande roll för centrumets fortsatta framgång, säger Fredrik Luttropp, projektansvarig för Fastighetsbarometern på CFI Group.

Källa: CFI Group

Läs också: De har landets mest nöjda kontorshyresgäster

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega