Innehåll från PDL GroupAnnons

Det finns alltid plats för padel

PDL Groups namnkunniga lag, från vänster Jonas Andersson, Jonas Björkman, Henrik Söderberg och Måns Zelmerlöw.

Föreställ dig en perfekt blandning mellan tennis och squash och du har padel. En av världens mest expansiva sporter, som nu även tagit vårt avlånga land med storm.

Med en ledande position i padel-Sverige arbetar vi på PDL Group därför engagerat för att hitta nya lokaler och potentiella samarbeten som kan ta den här fartfyllda träningsformen till nästa nivå.

Varför Padel?
Svaret på den frågan är enkel, för att vi älskar padel. Så är det också den passionen som ligger bakom vår framgång.

I padel ser vi inte bara en fantastisk produkt med stor utvecklingspotential, utan även en inkluderande och social träningsform som passar alla nivåer och åldrar, med eller utan förkunskaper.

Du som kan träffa en boll kan också spela padel. Framförallt, ha riktigt roligt under tiden. Padel är kort och gott, en perfekt sport för alla som är redo för en ny, spännande träningsform.

Vad letar vi efter?
Det växande intresset för padel, både i och utanför Sverige, gör förstås behovet större än någonsin att finna nya öppningar, så att vi kan tillgängliggöra padel för ännu fler människor där ute.

Allt är verkligen av intresse, vi söker därför aktivt efter lokaler och tomter i hela landet. Vårt enda grundkrav är att lokalen är minst 2 000 kvadratmeter i storlek och motsvarar en generös takhöjd om minst 8 meter. Kanske sitter du på ett av alla dessa guldkorn? Då är det dig vi behöver komma i kontakt med.

Goda utvecklingsmöjligheter
PDL Group står för mångårig kunskap, gedigen erfarenhet och de mest exklusiva tjänsterna inom padel.

Vårt sammansvetsade team arbetar dagligen med att distribuera, etablera och driva Padel-anläggningar över hela Skandinavien, samt leverera förstklassiga padelbanor till både företag och privatpersoner.

Vi erbjuder dig skräddarsydda lösningar och bistår vid såväl köp som bygge av egna padelbanor. Tillsammans tar vi sporten till nästa nivå.

Vi är PDL group

PDL group grundades 2015 och är i dag ledande inom svensk padel.Har du en lokal eller tomt som skulle lämpa sig för padel? Kontakta oss: Henrik@pdlgroup.se eller på 070-850 25 84.

Redo att upptäcka padel? Du hittar våra förstklassiga inomhuscenter i Stockholm (Frihamnen), Göteborg (Gamlestaden), Mölnlycke, Hudiksvall, Linköping, Lund, Västervik, Skellefteå, Karlskrona, Trollhättan och slutligen Östersund, med två hallar.

Bli den första att kommentera "Det finns alltid plats för padel"

Lämna en kommentar