Topprankning för Castellums hållbarhetsarbete

Castellum rankas i årets upplaga av fastighetsbranschens Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, som etta i världen på hållbarhet. Det är fjärde året i rad som Castellum får denna topplacering.

GRESB är ett internationellt benchmarkingverktyg som mäter och utvärderar hållbarhetsarbete inom fastighetsbolag och fonder ur ett investerarperspektiv.

I rankningen utvärderas bolagens och fondernas hållbarhetsarbete ur tre perspektiv: miljöfrågor, sociala frågor och styrning. Över 1 000 fastighetsaktörer ingick i årets ranking där Castellum placerar sig som bäst i klassen på hållbarhet inom sektorn kontors- och industrilokaler.

Castellum har miljöcertifierat 33 procent av fastighetsbeståndet. Bolaget arbetar för att vara ett helt jämställt bolag i alla yrkeskategorier och att bli 100 procent klimatneutrala till 2030.

Fabege rankas högst i kategorin kontor norra Europa.

Bli den första att kommentera "Topprankning för Castellums hållbarhetsarbete"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3