Ny vd på Vasakronan

Styrelsen har utsett Johanna Skogestig till ny vd på Vasakronan. Hon är idag chef för Vasakronans fastighetsinvesteringar och tar över efter Fredrik Wirdenius som lämnar sitt uppdrag den 1 november 2019.

Johanna har tidigare varit CIO på Areim och innan dess haft motsvarande roll på Sveafastigheter. Sedan 2015 har hon varit ansvarig för Vasakronans analys- och transaktionsverksamhet. Hon sitter också i styrelsen för Fastighets AB Regio och Cibus.

Johanna har arbetat med fastighetstransaktioner och investeringsstrategi i flera olika bolag under många år och har ett antal styrelseuppdrag i olika bolag.

Åren 1998-2007 arbetade hon på dåvarande AP Fastigheter, nuvarande Vasakronan, och satt redan då i ledningsgruppen. 2015 återvände hon till Vasakronan för att bli chef för fastighetsinvesteringar.

Fredrik Wirdenius kommer att vara kvar som vd fram till att Johanna tillträder den 1 november 2019.

Bli den första att kommentera "Ny vd på Vasakronan"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3