Brinova hyr ut i Kristianstad och Karlskrona

Brinova har tecknat två nya gröna hyresavtal med Trafikverket respektive Försäkringskassan.

Trafikverket har sedan många år hyrt lokaler hos Brinova i Björkhem i Kristianstad. Nu har Trafikverket har valt att teckna ett nytt grönt hyresavtal samtidigt som ytan utökas med 575 kvadratmeter. Avtalet löper i 6 år med en årshyra på cirka 920 000 kronor.

Ett grönt hyresavtal har även nyligen tecknats med Försäkringskassan i fastigheten Lindblad 24, Karlskrona. Myndigheten hyr i dag 2 700 kvm och adderar på ytterligare 600 kvm. Det nya avtalet löper på 3 år och har en årshyra på cirka 900 000 kr.

Karlskrona är beläget mitt i den Blekingska skärgården. Brinova har cirka 20 000 kvm uthyrningsbar yta i centralt läge på Trossö, och totalt i kommunen 25 000 kvm. Fastigheterna består främst av samhällsfastigheter och bostäder.

– Vi gläds åt att ytterligare kunna utöka vårt samarbete med Trafikverket och Försäkringskassan, dessa uthyrningar förstärker bilden av att dessa fastighetsområden som attraktiva och de är nu i det närmaste fullt uthyrda, säger Brinovas vd Per Johansson.

Bli den första att kommentera "Brinova hyr ut i Kristianstad och Karlskrona"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3