Säkra din plats på Framtidens Förvaltare 2020

Nu öppnar vi anmälan till 2020 års upplaga av Framtidens Förvaltare. Passa på att säkra din plats redan nu, årets seminariet var nästan helt utsålt. Ta med dina kolleger – gå fem och betala bara för fyra.

– Vår lokal på Clarion Sign Hotel rymmer 400 personer och senast var vi drygt 380 deltagare.  Det är bra att vara ute i god tid om man vill vara säker på att få en plats, säger Förvaltarforums vd och seminarieansvarig Ove Nordqvist. Som vanligt ger vi mängdrabatt till dem som tar med sig sina kolleger och den som anmäler sig allra först får ett pris.

Vi behåller det framgångsrika upplägget för Framtidens Förvaltares som består av de fyra olika passen Digital transformation & PropTech, Hållbarhet & Teknik, Hyresgäster & Kundvård samt en paneldiskussion om framtidens förvaltning. Däremot är inte innehållet spikat i detalj ännu.

– Därför tar vi gärna emot förslag på både ämnen, föreläsare och paneldeltagare, säger Ove Nordqvist som skissar som bäst på seminarieinnehållet. Ämnena ska vara framåtsyftande och kännas nya och fräscha. Det ska också vara konkret och helst möjligt för deltagarna att tillämpa i den egna organisationen.

Läs mer om Framtidens Förvaltare 2020 och anmäl dig här

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega