Real Fastighetssystem ny partner till Förvaltarforum

Björn Reimers, vd på Real Fastighetssystem ser stora möjligheter med samarbetet.

Real Fastighetssystem och Förvaltarforum har tecknat ett långsiktigt partneravtal med avsikten att driva på digitaliseringen i fastighetsbranschen.

– Real är en viktig leverantör av fastighetssystem och ligger i framkanten vad gäller digitalisering. Förvaltarforum har för avsikt att ta ett större grepp om den pågående digitaliseringen i branschen och Real blir då en viktig samarbetspartner, säger Ove Nordqvist, vd på Förvaltarforum.

– Vi på Real är glada över partnerskapet med Förvaltarforum och ser stora möjligheter att genom det samarbetet nå ut till nya målgrupper. Vi valde Förvaltarforum eftersom de arbetar så fokuserat med fastighetsförvaltning och genom deras viktiga position inom fastighetsförvaltning, säger Björn Reimers, vd på Real Fastighetssystem.

Förvaltarforum skriver och arrangerar seminarier om fastighetsförvaltning och har idag närmare 19 000 prenumeranter på sitt nyhetsbrev.

Real Fastighetssystem är en ledande aktör av affärssystem för fastighetsbranschen. Som enda leverantör i branschen är Reals system helt webbaserat.

 

Bli den första att kommentera "Real Fastighetssystem ny partner till Förvaltarforum"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär