Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens

En utbildning du har med dig

Lexicon Förvaltarutbildning. Du har hört det förut och självklart är du nyfiken men också osäker, är det verkligen rätt utbildning? Är innehållet relevant och kommer utbildningen att hjälpa dig och ditt företag vidare?

Med högt betyg på kursutvärderingarna och gemensamma nämnare som bra upplägg, inspirerande lärare, nya arbetsredskap och stort nätverk kan vi efter 18 kursomgångar bakom oss ge garanti för att du efter utbildningen har en större bredd som förvaltare, med fler verktyg som underlättar din vardag.

Ingen intygar det bättre än de deltagare som nyligen gått utbildningen och blivit diplomerade förvaltare. Här ger Jörgen Sjölund, Marcus Jarhäll och Magnus Nilsson sin syn på Lexicon Förvaltarutbildning.

Jörgen, Magnus och Marcus är mycket nöjda med utbildningen.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå denna utbildning?
Jörgen Sjölund, förvaltare, Härnösandshus: – Tveka inte. Kör!

Marcus Jarhäll, arbetsledare, Stöten i Sälen: – Man vinner så otroligt mycket tid på att kunna kombinera en utbildning med sitt arbete, riktigt bra upplägg på kurserna så att det fungerar i praktiken. Du träffar även deltagare från samma bransch med olika erfarenheter, det är guld värt.

Magnus Nilsson, servicechef, Höörs Fastighets AB: – Tveka inte, gå den. Jag rekommenderar denna utbildning och har endast positivt att säga om den.

Vad har utbildningen gett dig?
Jörgen Sjölund: – En bra övergripande kunskap inom många olika områden som krävs i arbetet. Samtidigt en liten kontroll på vilka områden som jag borde ”fördjupa” mig i och kanske gå en mer fördjupande utbildning i.

Marcus Jarhäll: – Den har gett mig nya kunskaper och tips på smarta verktyg att använda. Helt enligt förväntan! Jag har redan fått användning för många av de nya kunskaperna.

Magnus Nilsson: – Den har stärkt min kunskap om fastighetsförvaltning. Den har gett mig ett diplom och ett bevis på att jag har en utbildning inom fastighetsförvaltning som jag tidigare saknat trots att jag arbetet i branschen i många år.

Vad är det bästa med nätverket som utbildningen ger?
Jörgen Sjölund:
– Jättebra med kontakter på liknande poster i hyggligt lika företag. Lätt att bara ringa och fråga om det skulle vara något. Alla har samma problem och någon kanske redan har lösningen.

Marcus Jarhäll: – Jag har med mig en full ryggsäck med tips och idéer från andra deltagare som kommer till bra användning. Mycket lärorikt och kul att få ta del av deras olika erfarenheter.

Magnus Nilsson: – Det är mycket viktigt för mig och en av anledningarna till att jag valde denna utbildning. Jag ville att det skulle vara samma deltagare i alla blocken så att man får ett nätverk. När man lär känna övriga kursdeltagare blir det mycket bättre diskussioner. Med bra kurskollegor och givande diskussioner så blir det även att man lär av varandra, det ger oerhört mycket.

Läs mer om kursen och kursinnehållet här

Den 15 oktober startar vår 19:e kursomgång och vi hoppas att du känner dig förväntansfull och redo att starta den tillsammans med oss på Lexicon Fastighet.  Anmäl dig här

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega