Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Uthyrningschef hos Wallenstam

Louise Samuelsson är ny uthyrningschef hos Wallenstam i region Göteborg. Louise kommer senast från Fastighetsägarna GFR där hon arbetat som regionalt förhandlingsansvarig i Göteborgsregionen.

De senaste sex åren har Louise arbetat med hyresförhandling, nyproduktion och ombyggnadsprojekt för både mindre och större hyresvärdar.

– Fastighetsbranschen är en fantastisk bransch och jag är väldigt glad över förtroendet jag nu får på Wallenstam, ett starkt bolag och den privata aktör som bygger flest hyresrätter. Det känns roligt att arbeta med ett uttalat kundfokus och med att utveckla just hyresrätten, en oerhört viktig boendeform! Wallenstams bredd tilltalar mig också med stadsutvecklingsprojekten och hela kedjan från skiss till egen förvaltning, säger Louise Samuelsson,

Louise kommer ansvara för affärsområde Kund Bostad och ingå i Göteborgsregionens ledningsgrupp.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Louise till oss. Vi har ett mycket gott samarbete sedan tidigare och all den kompetens och erfarenhet hon har med sig från Fastighetsägarna GFR är oerhört värdefull, säger Marina Fritsche, regionchef i Göteborg.

Bli den första att kommentera "Uthyrningschef hos Wallenstam"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega