Marknadschef på Vasakronan

Viktoria Nilsson rekryteras till en ny tjänst som marknadschef på Vasakronan. Hon har tidigare arbetat på Vasakronan men kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon varit marknadsstrateg.

Funktionerna för marknad, it och utveckling kommer samtidigt att samordnas för att bättre kunna utveckla ett bredare kunderbjudande.

Förutom skräddarsydda och nyckelfärdiga lokaler är coworking en ny del i erbjudandet. Kunderna kommer få tillgång till en kombination av olika typer av arbetsplatslösningar, och avtalstiderna kommer att bli mer flexibla. Peter Östman som är Vasakronans kommunikationschef kommer att ansvara för samordningen.

– Det här är en naturlig utveckling av hur vi sedan en tid arbetat med vårt kunderbjudande. Vi kommer successivt förstärka resurserna för att hantera ett bredare och mer modernt erbjudande. Flexiblare avtalstider, ett ökat inslag av tjänster och nya digitala kundgränssnitt är spännande inslag för hela vår bransch. För oss innebär det att vi måste öka fokus och handlingskraft i den utvecklingen, säger Fredrik Wirdenius, vd Vasakronan.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega