Uthyrningsansvariga hos Citycon

Jonatan Westerblom, Tobias Rönnberg och Elias Söderström och har anställts som uthyrningsansvariga hos Citycon.

De kommer att arbeta med uthyrning av de kommersiella lokalerna i Citycons nio svenska köpcentrum, i nära samarbete med centrumförvaltningen.

– Vi är glada att kunna utöka vår uthyrningsgrupp med ett starkt tillskott av ny energi och kompetens. De nya uthyrningsansvariga blir en viktig tillgång i arbetet med att förvalta och utveckla våra köpcentrum med en varierad och bred butiksmix som möter besökarnas vardagsbehov av mötesplatser, shopping, service och upplevelser, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.

Jonatan kommer närmast från The Retail Headquarters där han arbetade med uthyrning och hyresgästrepresentation inom handeln i Sverige, de baltiska länderna och Island.

Tobias kommer från en roll som konsult på HUI där han arbetade med statistik, analys och rådgivning för den fysiska handeln. Förutom kompetens inom analys av handel har Tobias även erfarenhet av centrumutveckling som projektansvarig.

Elias har haft roller som analytiker på Cushman & Wakefield, värderare på JLL samt som finansiell analytiker och investeringsansvarig på Genesta. I rollen som investeringsansvarig förvaltade han fastigheter i Genestas portfölj och deltog i hyresförhandlingar.

 

Elias börjar på Citycon i slutet av april och Tobias och Jonatan börjar i maj.

Bli den första att kommentera "Uthyrningsansvariga hos Citycon"

Lämna en kommentar