Första privata cykelgaragen i Örebro

Citypassagen får Örebros första privata cykelgarage.

Castellum är den första privata aktören i Örebro som börjar hyra ut platser i cykelgarage till hyresgäster i kontorsfastigheter.

Citypassagen vid Örebro resecentrum är den första av Castellums fastigheter i Örebro som får denna lösning.

Alla som arbetar i fastigheten har möjlighet att teckna sig för ett medlemskap genom att identifiera sig med BankID via en hemsida och registrera sitt passerkort.

När det är klart ges tillgång till de 168 platserna i något av fastighetens båda cykelgarage. I anslutning till cykelgaragen finns det dusch och omklädningsrum.

Uppmuntra till hållbara val
Idag är människors välbefinnande i arbetslivet allt viktigare och att kunna cykla till jobbet kan vara en del av det. Att välja cykeln framför bil innebär mindre koldioxidutsläpp, mer vardagsmotion och bättre produktivitet, skriver Castellum.

Fastighetsbolaget hoppas genom erbjudandet av cykelgaraget uppmuntra fler att göra valet att cykla till jobbet. Oro över att få sin cykel stulen eller över att inte kunna duscha efter cykelturen är hinder som avhjälps i och med den nya garagelösningen.

Ledande inom hållbarhet
Castellum har under 2018 tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete, bland annat Global Sector Leader av GRESB, vilket innebär att Castellum rankas som etta i världen inom sektorn kontors- och logistiklokaler samt nivå guld för bolagets hållbarhetsrapportering från EPRA (European Public Real Estate Association).

Castellum är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.

Källa: Castellum

Bli den första att kommentera "Första privata cykelgaragen i Örebro"

Lämna en kommentar