Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Två bolag vann Framtidsindex

Uddevallahem och Halmstads Fastighets AB tilldelades fastighetsbranschens utmärkelse Framtidsindex för sina insatser att rekrytera unga medarbetare.

När utmärkelsen delades ut på Business Arena i Stockholm den 20 september vann Bostadsstiftelsen Uddevallahem den breda kategorin och Halmstads Fastighets AB vann kategorin sommarjobbare.

– Det känns glädjande att vi får uppmärksamma Uddevallahem för deras breda insatser med att få in unga i företaget och Halmstads Fastighets AB för deras arbete med att ta in många sommarjobbare. Fastighetsbolagen behöver få upp ögonen för prao, praktik och andra vägar in i fastighetsbranschen. Då är det viktigt att kunna visa upp positiva exempel där insatserna ger positiva resultat, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

Stolta vinnare
Juryns beslut bygger på en enkät som går ut till fastighetsbranschens aktörer i Sverige. Här får bolagen svara på hur många unga som får arbete som praktikant, trainee, lärling, sommarjobbare och praoelev.

– Vi lägger stort fokus på att jobba organiserat med att få in unga i företaget. Då känns det extra roligt att vi får uppmärksamhet från branschen genom den här utmärkelsen, säger Thomas Aebeloe, vd på Uddevallahem.

– Vi ser sommarjobbare som en naturlig del i vårt rekryteringsarbete. Genom att erbjuda fler unga en väg in i företaget skapar vi förutsättningar för att möta våra framtida rekryteringsbehov, säger Per Thronee, projektledare för 150 sommarjobbare på Halmstads Fastighets AB.

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega