Folksam förlänger med Newsec

Newsec och Folksam har förnyat det strategiska samarbetsavtalet som omfattar totalförvaltning av hela Folksams svenska fastighetsbestånd. Avtalet sträcker sig fram till och med 2021. Portföljen omfattar totalt 140 fastigheter med en total area om cirka 735 000 kvm.

– Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och vill att de ska vara lika engagerade och resultatfokuserade som vi. Just nu fokuserar vi på en lönsam expansion av fastighetsportföljen, hållbarhet och de nya förväntningar vi ser hos våra kunder. Därför är det viktigt för oss med innovativa och drivna partners. Under de här första tre åren har vi arbetat upp en bra relation med Newsec och ska nu utveckla det strategiska samarbetet ytterligare, säger Lars Johnsson, Fastighetsdirektör Folksam.

Folksams bestånd består av kontor, handel och bostäder i storstadsregionerna. Uppdraget sysselsätter ett 80-tal medarbetare på Newsec.

– Vi är väldigt stolta över det strategiska samarbetet med Folksam. Tillsammans driver vi frågor kopplat till framtidens fastighetsförvaltning och strävar efter att höja kundupplevelsen ytterligare. Under de kommande åren kommer vi att arbeta mer med att skapa tillväxt, öka vår produktivitet och utveckla våra medarbetare under ledningen av vår nya kundansvarige John Forselius, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega