Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Framtidens utmaningar inom förvaltningen

Anmäl dig till Framtidens Förvaltare, seminariet med 100 procent förvaltning. Nu presenterar vi panelen som ska vägleda dig i framtidens utmaningar.

Välkommen till Förvaltarforums stora event, Framtidens Förvaltare den 7 februari 2018 på Scandic Continental i Stockholm!

För er som vill gå tillsammans med arbetskamraterna finns grupprabatter.

Nedan presenterar vi experterna i panelen som ska diskutera och vägleda dig hur du ska hantera framtidens utmaningar inom förvaltningen.

 

Gunnar Isaksson, vd på Hestia Fastighetsförvaltning, var en av grundarna till bolaget som numera är en del av Realia Group, Nordens näst största förvaltningskoncern. Snabbväxaren Hestia är ett idéburet företag med värdeorden kompetens, öppenhet och flexibilitet.

 

Anette Sand, vd på Familjebostäder, har lång erfarenhet av förvaltning. Hon har varit vd i Fastighets AB Förvaltaren, vd för Sigtunahem, fastighetschef för Ersta diakoni, vd för Wallenstam Stockholm, vd för HSB Södertörn BoService och förvaltningschef på Svenska Bostäder.

 

Mikael Dimadis, vd på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning, leder sedan den 1 juni koncernens stora satsning på förvaltning. Han ingår i Förvaltarforums redaktionsråd och har tidigare haft flera olika uppdrag på Skanska och Coor Service Management.

 

 

Marie Bucht, vd på Novi Real Estate, har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen och är känd för sin analys- och affärsutvecklingskompetens. Hon har tidigare varit partner på Headlight International och haft ledande befattningar i bolag som Skanska, NCC och Newsec.

 

Anders Borggren, chef teknisk drift på Fabege, har ansvar för att tillsyn och skötsel av bolagets fastigheter genomförs och att tekniska system och funktion optimeras och utvecklas. Han har tidigare varit chef för fastighetsförvaltning på ISS Facility Services.

 

Tio talare och Årets Fastighetsförvaltare
Utöver panelen talar tio föredragshållare, som är specialiserade på digitalisering, hållbarhet, energioptimering, hyresgäster och kundvård.

Dessutom delar Aff och Förvaltarforum ut priset till Årets Fastighetsförvaltare inom kategorierna Bostad och Kommersiella lokaler.

 

 

 

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega