Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Hedersomnämnande till Sabos Skåneinitiativ

Bransch- och intresseorganisationen Sabos Skåneinitiativ, bostadsbranschens största frivilliga energisparprogram, får ett hedersomnämnande i tidningen Miljö & Utvecklings Miljöstrategitävling.

– Jag är stolt och glad över att allmännyttans arbete för en hållbar miljö uppmärksammas på det här sättet, säger Therese Rydstedt, energiexpert på Sabo.

Miljö & Utveckling vill med priset lyfta fram hållbarhetsprojekt som ger positiva, konkreta och mätbara resultat. Ur juryns motivering:

”Branschföreningen Sabo har varit spindeln i nätet och tagit fram ett arbetssätt som har gett ett starkt mandat för projektet i alla verksamheter. Sabo visar att en branschorganisation har potential att identifiera ett problem och tillsammans med sina medlemmar hitta ett sätt att ta sig an detta. Det är något som även andra branschorganisationer kan ta efter, oavsett vilka utmaningar man ser framför sig.”

Detta är Skåneinitiativet
105 medlemsföretag i Sabo arbetar för att tillsammans spara 20 procent energi från år 2007 till och med år 2016. Fram till och med år 2015 hade företagen lyckats spara hela 17 procent. 2016 års resultat är ännu inte sammanställt.
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega