Avis och Wallenstam i nytt samarbete

I början av nästa år erbjuds Wallenstams hyresgäster i Stockholm, Göteborg och Uppsala ett hållbart och miljömässigt alternativ till att äga en bil.

Genom ett nytt samarbete med Avis utökas mobilitetslösningen Wallenstam Drive och ger såväl bostads- som kommersiella hyresgäster tillgång till bil vid behov och till ett rabatterat pris.

Avtalet innebär också att Avis gör entré på den svenska marknaden med sin poolbilslösning.

Samarbetet mellan Avis och Wallenstam löper över tre år. Det innebär att från och med början av nästa år kan Wallenstams hyresgäster genom en enkel, digital boknings- och betalningslösning boka poolbil utifrån eget behov.

Hållbart alternativ
– Långsiktig hållbarhet är viktigt för oss och det känns förstås väldigt bra att kunna erbjuda våra hyresgäster ett bra ekonomiskt och miljömässigt alternativ till att äga en bil genom Wallenstam Drive, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam AB.

– Det här är för oss ett första och viktigt steg i Sverige avseende poolbilslösning, vilket vi ser mycket fram emot. Vi är väldigt glada att kunna genomföra denna unika satsning tillsammans med Wallenstam och bidra till ett mer hållbart resande för deras hyresgäster, säger Ole Grønvold, Management Director för Skandinavien.

Tidigare erfarenhet
Wallenstam lanserade pilotprojektet Wallenstam Drive hösten 2014. Tjänsten omfattade då hyresgäster i Göteborg och var i samarbete med Sunfleet och Hertz.

Fastighetsbolaget har tagit med sig erfarenheterna från pilotprojektet i det nya avtalet med Avis som omfattar samtliga Wallenstams hyresgäster i 7 700 hushåll och 1 000 företag.

För mer information:

Elisabeth Vansvik
Kommunikationsdirektör på Wallenstam
tel. 031-20 00 00
alt. 0705-17 11 38

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega