Innehåll från MestroAnnons

Mestro är Di Gasell 2017!

Utmärkelsen Gasellföretag instiftades 1999 och är en årlig tradition sedan 2000. Dagens industri utser de snabbast växande företagen i Sverige till Gaseller. Som Gasellföretag skapar vi jobb, driver tillväxt och inspirerar andra att följa i våra fotspår.


– Att vara Gasell innebär att du är happening och på gång! Vi är glada och stolta över att vara ett av Sveriges mest snabbväxande företag. Tittar vi framåt i tiden kommer vi fortsätta vara det, behovet i näringslivet för energi- och hållbarhetsfrågor blir bara större och Mestro är positionerat för att hjälpa näringslivet växa – hållbart.– säger vd Gustav Stenbeck

Att Mestro har utsetts till Gasellföretag 2017 är ett hedrande kvitto. Dels ett kvitto på att teamet jobbar hårt och dedikerat för våra kunders bästa, men även för att bolaget skall nå sina mål. Det är också ett kvitto på att vi är ledande inom digital energiuppföljning och en bra, stabil partner till våra blivande och kommande kunder.

Termen Gasell skapades av den amerikanske forskaren David Birch. Han visade redan på 1980-talet att små snabbväxande gasellföretag skapar flest nya jobb, till skillnad från ekonomins elefanter som ständigt måste effektivisera och ofta minska sysselsättningen.

Under Gasellgalan på anrika Konserthuset den 5 december 2017 tävlar vi med andra entreprenörer och snabbväxande företag i de övriga regionerna om titlarna Årets Supergasell och Sveriges Digitala Gasell.

En Gasell har:

  • En omsättning som överstiger 10 Mkr
  • Minst tio anställda
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser