Träffa våra experter på att spara energi

Välkommen till Förvaltarforums seminarium Energiforum den 30 augusti på Waterfront Building i Stockholm. Här presenterar vi alla energiexperterna som medverkar.

 

Moderator och talare

Willy Ociansson är en av Sveriges främsta experter inom området energieffektivisering. Hans specialitet är att hjälpa stora fastighetsägare och Brf:er att förbättra inneklimatet och samtidigt reducera energikostnaderna. Willy driver företaget Willy´s CleanTech.

 

Talare

Per Rosén
är chef Drift och Teknik på Humlegården sedan 1996. Under hans ledning började ett av Stockholms största fastighetsbolag automatisera uppföljningen av hur mycket el, fjärrvärme och fjärrkyla som används och sparar såväl energi som tid och pengar.

 

Patric Karlsson, säljchef och en av grundarna till Mestro, har varit med och utvecklat energikonsultbolagets EMS-koncept som används av ett 50-tal fastighetsbolag och bidrar till koll på fastigheternas förbrukning och leder till kontinuerligt minskad energianvändning.

 

Annika Mattsson, kontorschef och energikonsult på Aktea i Malmö, driver flera energinätverk för fastighetsägare. Hon är civilingenjör och teknologie licentiat i byggnadsfysik från Lunds Universitet med en certifiering för Miljöbyggnad.

 

Martin Eksberg, Key Account Manager på energikonsultbolaget eGain, hjälper fastighetsägare att bli av med onödig energianvändning. Han är bland annat expert på eGains molnbaserade klimatstyrningssystem som fick Swedbanks stora hållbarhetspris.

 

Göran Werner, Section Manager WSP Environmental SE, expert på energianvändning, fastighetsdrift, inneklimat samt miljöcertifiering av byggnader. Han är en av upphovsmännen till ”GreenBuilding Design” och ansvarig för Energimyndighetens nätverk BeBo.

 

Mari-Louise Persson, energistrateg på Riksbyggen, har som huvuduppgift att driva det strategiska arbetet kring energifrågorna inom Riksbyggen. Hon arbetar bland annat med forskningsprojekt inom energiområdet, till exempel med Positive Footprint Housing.

 

Summering

Ove Nordqvist är partner på Förvaltarforum och har utformat programmet till Framtidens Förvaltare. Han är också vd på konsultbolaget Förvaltningskoordination och ordförande i Aff:s Utbildningsråd.

 

 

Läs mer om seminariet och anmäl dig här

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega