Fjärde gången gillt för Helena

Helena Ekman, uthyrningschef på Skandia Fastigheter är Årets uthyrare i Stockholm.

Det blev fjärde gången gillt för Helena Ekman Skandia Fastigheter. Efter två andraplatser och en tredjeplats är Helena Årets Uthyrare 2016 i Stockholm.

Årets Uthyrare, arrangerat av Lokalguiden, är en branschtävling för uthyrare av lokaler. Vinnaren utses enligt en formel baserat på antal uthyrningar, antal uthyrda kvadratmeter samt snitthyra.

Helena Ekman har de tre senaste åren varit 2:a, 3:a och 2:a. Men i år räckte det alltså hela vägen fram.

– Det känns helt underbart och det är en ära att bli tilldelad titeln Årets Uthyrare, särskilt med tanke på startfältet och den stenhårda konkurrens jag tampats med under året. Detta liknar jag med en Oscar-statyett – fast inom fastighetsbranschen, säger hon.

Vilka är dina framgångsfaktorer?
– Att skapa förtroende och en god atmosfär med kunden genom att ge snabb återkoppling och se till att både hyresgäst och hyresvärd känner sig som vinnare vid kontraktsskrivning. Det handlar mycket om att se medvetna och omedvetna behov, fördjupa sig i problemställningen och utveckla kundens förväntningar, säger Helena Ekman som delar med sig av sina framgångsfaktorer på Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare den 2 februari.

Humlegården årets uthyrningsteam
På andra plats kom i år Annelie Liljeqvist på Humlegården Fastigheter och tredjepris gick till Fredrik Lindén på Kungsleden.

Årets Uthyrningsteam Stockholm tilldelades i år Humlegården Fastigheter och andra- och tredjeplats gick till Corem Property Group och Novi Real Estate.

Årets uthyrare i Skåne
Priset för Årets Uthyrare Skåne gick i år till Louise Appelros på Kungsleden. På andra plats kom Håkan Gustafsson på Castellum och tredjepris gick till Nicklas Schmidt på Catena.

Årets Uthyrningsteam Skåne tilldelades Castellum och andra- och tredjeplats gick till Catena respektive Stena Fastigheter.

Nästa vecka avgörs vem som blir årets uthyrare i Göteborg.

Text: Hans Hellberg
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Läs mer om tävlingen Årets Uthyrare

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega