Annonsera

forvaltarforum.printscreenFörvaltarforum är det bästa alternativet för dig som vill nå ut till alla de som arbetar professionellt med fastighetsförvaltning i Sverige. Både om du vill platsannonsera eller nå ut med ett budskap.

Det finns flera skäl till att annonsera på Förvaltarforum:

Hög räckvidd
Förvaltarforum är Sveriges enda webbplats som vänder sig till de cirka 10 000 personer som arbetar med att förvalta bostäder, kommersiella lokaler och samhällsfastigheter. Vi vänder oss till vd:ar, fastighetschefer, förvaltningschefer, affärsområdeschefer, fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare, facility managers, bovärdar. Våra läsare finns i privat och offentlig tjänst på fastighets-, förvaltnings- och FM-bolag.

Köpstark målgrupp
Våra läsare ansvarar för att förvalta och vidareutveckla fastigheter och affärer för många miljarder kronor. Det är en högintressant grupp för leverantörer av fastighetsrelaterade produkter och tjänster och vår webbplats är det enklaste sättet att nå dem.

Mer för pengarna
Förvaltarforum är 20 procent billigare än närmaste alternativ.

Bättre synlighet
På www.forvaltarforum.se är din platsannons maximalt synlig – direkt i nyhetsflödet och med din logotyp. Det ger hög uppmärksamhet åt platsannonsen, utan att du behöver betala extra.

 

Rekrytera eller nå ut med ditt budskap!

Vänd dig till:

Adviser Studio
http://www.adviserstudio.se
Rasmus Ohlin
0724-02 41 42
rasmus.ohlin@adviser.se

 

Ladda ner vårt mediakit här