Hela programmet till Framtidens Förvaltare

Nu släpper vi programmet till nästa års stora event för förvaltare. Missa inte Framtidens Förvaltare 2019 som tar upp de största utmaningarna inom ditt arbetsområde.

Välkommen till Förvaltarforums årliga seminarium, Framtidens Förvaltare den 6 februari 2019 på Clarion Sign Hotel i Stockholm! Framtidens Förvaltare är seminariet som sprider kunskap inom alla områden som berör fastighetsförvaltning.

– Vi har lyckats få hit många av de mest aktuella talarna just nu på alla områden. Årets Framtidens Förvaltare blev fullbokad, så nu byter vi till en större lokal så att alla får plats, säger Ove Nordqvist, vd och seminariegeneral på Förvaltarforum.

Mångsidigt program
Som deltagare får du tillgång till ett omfattande och mångsidigt seminarieprogram där vi fokuserar på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor.

Programmet är uppdelat i fyra pass: Digital transformation & PropTech, Hållbarhet & Teknik, Hyresgäster & Kundvård och Framtidens förvaltning.

Ta del av rabatten
För er som vill gå tillsammans med arbetskamraterna finns grupprabatten ”gå fem betala för fyra”.

Seminariet är ett utmärkt tillfälle att träffa föredragshållarna och kollegor i branschen. Därför kommer det finnas tid för mingel under dagen och två timmar efter seminariet.

Nedan finner du en länk till hela programmet med föredragshållarna och vilka frågor de ska ta upp. Här finns också möjlighet att anmäla sig i god innan seminariet blir fullt.

Nyheter i programmet
Nytt för 2019 är att vi har delat upp paneldiskussionen i två delar, en med inriktning på digitalisering och en med övriga utmaningar inom fastighetsförvaltning.

– Det innebär att vi får många tunga paneldeltagare med väldigt god branschkunskap som kan vägleda oss i de viktiga framtidsfrågorna, säger Ove Nordqvist.

Årets Fastighetsförvaltare
På seminariet kommer Aff och Förvaltarforum att dela ut utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare 2018 i kategorierna Bostad och Lokaler.

Ett annat spännande inslag är att framtidsstrategen Ulf Boman på Kairos Future ger sin bild av hur hyresgäster och organisationer förändras i framtiden.