Webbkurs ska hjälpa företag bli energismarta

Företag kan ofta ha svårt att hitta tid för att samla alla medarbetare och utbilda i energifrågor. Därför har Energimyndigheten producerat kostnadsfria webbutbildningar som chefer och medarbetare kan gå när de vill och var de vill.

Utbildningarna handlar om hur små och medelstora företag kan använda företagets energi på ett smartare sätt. Den 24 september öppnar de första två kurserna och de riktar sig till hotell och restauranger. Sammanlagt kommer tio kurser till tio olika branscher att produceras.

De två första webbutbildningarna är framtagna tillsammans med besöksnäringens bransch- och arbetsgivarorganisation Visita och är testade av några företag i branschen. Utbildningarna är därmed specifikt utformade för just hotell och restauranger.

– Det ska vara enkelt och roligt att lära sig mer om energifrågor. Tanken med de utbildningar som vi tagit fram är att man ska kunna gå utbildningen när man har en stund över: Kanske mellan två arbetsmoment, på bussen på väg till jobbet eller gemensamt med kollegorna på arbetsplatsträffar, säger Erika Brokvist, projektledare, Energimyndigheten.

Källa: Energimyndigheten

Läs mer om utbildningarna här

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega