Framtidens Förvaltare ger sig ut i landet

Snart får fler lättare att ta del av Förvaltarforums uppskattade seminarieverksamhet. Heldagsseminariet Framtidens Förvaltare kommer i höst till både Malmö och Göteborg. Men redan den 30 augusti kan du få enkla och smarta spartips på Energiforum i Stockholm.

Kompetensutveckling genom konkreta case och interaktion. Förvaltarforums seminarieidé bygger på att experter inom olika områden ger sina tips – men också att deltagarna ges tid att utbyta erfarenheter med varandra.

Ove Nordqvist, ansvarig för Förvaltarforums seminarieverksamhet.

– Vi fokuserar på handfasta råd och riktiga verktyg. Deltagarna ska känna att de verkligen får med sig något värdefullt hem, säger Ove Nordqvist, ansvarig för Förvaltarforums seminarieverksamhet.

Nu är vi redo
Hittills har Förvaltarforums seminarier endast hållits i Stockholm. Men till hösten kommer alltså det efterfrågade och uppskattade heldagsseminariet Framtidens Förvaltare till Malmö den 19 oktober och till Göteborg den 22 november.

– Vi är fortfarande ett litet företag och vill inte genomföra nya saker förrän vi vet att det blir väldigt bra. Nu är vi redo att även ge oss ut i landet, säger Ove Nordqvist.

Högsta betyg
Framtidens Förvaltare är ett brett seminarium uppdelat på fyra huvudområden:

  • Digitaliseringens möjligheter och utmaningar
  • Så får du hyresgästernas förtroende och skapar högre hyresintäkter
  • Spara energi och bli mer hållbar samt
  • Framtidens utmaningar inom förvaltningen.

Seminariet fick högsta betyg i Stockholm i våras och flera av deltagarna ansåg till och med att det var ett av de bästa seminarier de bevistat.

Boka tidigt-rabatt
Men redan den 30 augusti är det alltså dags för Förvaltarforums Energiforum i Stockholm med ledande experter på energieffektivisering som berättar om hur fastighetsägare sparar mycket energi till liten kostnad genom att mäta, analysera, effektivisera och följa upp sin energianvändning.

Du som är snabb ut och anmäler dig före den 22 juni sparar 500 kronor i Boka tidigt-rabatt. Väl mött!

 

Anmäl dig till Energiforum senast torsdag den 22 juni och få Boka tidigt-rabatt.

 

Höstens heldagsseminarier

19 oktober – Framtidens Förvaltare, Malmö

22 november – Framtidens Förvaltare, Göteborg

Mer information kommer.