Projektchef på Humlegården

jens_folkesson_ffif

 

 

 

 

 

 

 

Humlegårdens projektvolym ökar kraftigt, och man har därför beslutat sig för att förstärka organisationen på avdelningen för Investering och Utveckling. Det senaste tillskottet hämtas från de egna leden. Jens Folkesson, idag marknadsområdeschef, tillträder rollen som projektchef med start den 1 november 2016. Jens kommer framförallt att fokusera på uppförandet av Grow Hotel i Solna strand.

Jens Folkesson har arbetat på Humlegården sedan 2008, inledningsvis med fokus på uthyrning och sedan 2010 som marknadsområdeschef där han idag ansvarar för över 200 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i Stockholm. Jens har under sin tid på Humlegården varit involverad i flertalet transaktioner och projekt, som ett led i Humlegårdens strategi att skapa ett nära samarbete mellan förvaltningen av det befintliga beståndet och utvecklingsprojekten.

Jens har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på bygg- och fastighet, från Högskolan i Halmstad. Han är också en del av fastighetsbranschens talangprogram Novare, där 40 utvalda personer deltar i ett utvecklingsprogram med inriktning på framtida ledare och nyckelpersoner.

Rekryteringen av en ny marknadsområdeschef inleds omgående.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega